Healthcare

De Budelse en gezondheidszorg gaan hand in hand. We hebben op één locatie alles in eigen hand voor het maken van kartonnen verpakkingen voor de medische en farmaceutische industrie.
Daarnaast produceren we handleidingen voor de medische industrie en bijsluiters (instructions for use) voor de farmacie.

We doen dit met de grootst mogelijke zorg, omdat we ons terdege bewust zijn van de risico’s.

Maar met enkel bewustzijn, zijn we er niet. We besteden ook de grootste zorg aan:

  • Machines en faciliteiten, waardoor deze betrouwbaar en efficiënt kunnen worden ingezet.
  • Ons kwaliteitssysteem en de benodigde certificaten die we up-to-date houden waardoor we blijven voldoen aan de hoogste standaarden.
  • De materialen die we gebruiken en de kennis hierover.
  • Last but not least onze mensen die dankzij hun opleiding en ervaring de gevraagde kwaliteit kunnen leveren en altijd blijven meedenken over hoe het nog beter kan.

GMP is de norm die we onszelf opleggen en waarop onze klanten ons toetsen. Dit is voor ons en onze klanten een kwaliteitswaarborg welke er op toeziet dat elk product voldoet aan de gestelde eisen. Gegarandeerd!

We produceren al tientallen jaren voor de grootste farmaceutische en medische spelers in de Benelux. Onze ervaring heeft hierbij geleerd dat in deze snel veranderende wereld, kleine oplages en korte levertijden, kunnen leiden tot gigantische voordelen.

De Budelse is preferred supplier van onder andere MSD Nederland en Boston Scientific.