De Budelse draagt dit jaar een actief steentje bij aan Serious Request. Als vriend en sponsor van de Noordkaap Challenge: een roadtrip naar het noordelijkste puntje van Europa. Met deze avontuurlijke uitdaging wil De Budelse geld ophalen voor het Rode Kruis. En daarmee zoveel mogelijk verscheurde families herenigen.

Het is weer zover: Serious Request gaat bijna van start! Dit jaar staat het Glazen Huis met de drie deejays in Apeldoorn. Zes dagen lang doen zij hun uiterste best om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Het thema dit jaar is: wereldwijd ouders, kinderen en andere familieleden die als gevolg van een ramp of conflict uiteen zijn gedreven, bijeen te brengen.

Noordkaap Challenge

Een van de initiatieven om geld op te halen is De Noordkaap Challenge: een avontuurlijke reis waarbij de deelnemende teams in hun eigen auto naar het noordelijkste puntje van Europa rijden. Onderweg gaan de teams de meest bizarre uitdagingen aan. Dat maakt dat deze spectaculaire Challenge, die start op 8 december, bij veel avonturiers boven aan de bucketlist staat.

De Budelse is dit jaar vriend van de Noordkaap Challenge.

Bestel maar … voor het goede doel!

In samenwerking met de Noordkaap Challenge ontwikkelde De Budelse een webshop waarin unieke Challenge-producten verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan speelkaarten, bureaukalenders, wenskaarten, verjaardagskalenders of aan bakmeel voor appeltaart, pannenkoeken of koekjes. Zowel de webshop als de productie van diverse webshopartikelen wordt verzorgd door De Budelse.

Dus … zoekt u een uniek relatiegeschenk of kerstcadeau waarmee u direct bijdraagt aan een goed doel? Sponsor de Noordkaap Challenge en herenig met Serious Request en het Rode Kruis wereldwijd zoveel mogelijk kinderen met hun ouders en andere familieleden! Ga naar noordkaapshop.debudelse.nl en bestel een (en bij voorkeur meer) van de webshopproducten.

De Budelse, de Noordkaap Challenge, Serious Request en het Rode Kruis bedanken u voor uw steun!