Vacature Stanser

Vacature Stanser [leerling / ervaren – m/v]

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een technische omgeving? Wij jij meewerken aan het verder laten groeien van ons verpakkingsbedrijf in de farmaceutische sector? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Voor ons enthousiaste team zoeken op de afdeling kartonnage een (leerling) stanser. Als leerling stanser start je met het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor alle stansers in jouw ploeg, zoals de aan- en afvoer van de juiste materialen, het assisteren bij het instellen van de machine en het uitbreken van doosjes uit de gestanste vellen. Samen met de stanser verricht je ook het onderhoud aan de stansmachines. Je werkt onder prima arbeidsomstandigheden aan de meest moderne machines. Wil jij na je VMBO-opleiding je technische vaardigheden in de praktijk brengen? Of heb je al een paar jaar werkervaring en ben je toe aan de volgende stap. Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen 

Als je een leuk vak wilt leren en aan het begin van je carrière staat, dan komt jouw technische opleiding op Mbo2-niveau goed van pas. Of je hebt reeds ervaring als stanser. Je werkt graag in een team en hebt een flexibele instelling. Daarnaast staat accuratesse bij jou hoog in het vaandel. Verder ben je prestatie-gericht en beschik je over voldoende technisch inzicht. Het werken in een 2-ploegendienst is voor jou geen probleem.

Wij bieden:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, beter dan de CAO voorschrijft!
  • Een uitdagende baan, met veel zelfstandigheid
  • Uitgebreide studiefaciliteiten waarbij je kennis en vaardigheden worden gestimuleerd, zoals BBL
  • Goede balans in werk en privé
  • Ambitieuze en gezellige collega’s
  • Een informele en innovatieve organisatie die positief kritisch naar elkaar is en enthousiast over haar vakmanschap en klanten

Belangstelling? 

Jouw sollicitatiebrief met CV kun je mailen naar: m.kneepkens@debudelse.nl
Of stuur ons een contactverzoek

Download advertentie: