De Budelse partner in Printed Electronics

HET NEDERLANDS ECOSYSTEEM VOOR TOEGEPASTE FLEXIBELE ELECTRONICA

De afgelopen jaren zijn grote stappen gezet in de ontwikkeling van de technologie die het printen van elektronica mogelijk maakt. Het printen van elektronica op een flexibele ondergrond resulteert in een grote mate van vormvrijheid, lagere kosten en veel toepassingsmogelijkheden.

De Budelse produceert al tientallen jaren binnen de GMP norm verpakkingen voor de grootste farmaceutische en medische spelers in de Benelux. In samenwerking met Metafas hebben we verpakkingen met geprinte elektronica ontwikkeld.

Geprinte elektronica heeft veel toepassingen in verschillende sectoren, onder andere Healthcare en Logistiek, wat zal leiden tot een wereld die gezonder, veiliger, eenvoudiger en slimmer is.

Verregaande samenwerking tussen technologie-ontwikkelaars en gebruikers door de gehele keten, zal dit ecosysteem positioneren als een belangrijke speler in de volwassen wordende PE markt, van R&D tot commercialisatie (nieuwe producten), in de vele applicatiedomeinen.

Het Printed Electronics ecosysteem in Zuid-Nederland positioneert zich als dominante speler in deze industrie. Onze regio heeft met het Holst Centre, als partner met wereldfaam op het gebied van R&D, een voorsprong op de rest van de wereld.

Op de website hybridprintedelectronics.nl profileren zich de Nederlandse bedrijven welke het ecosysteem vormen dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van printed electronics.

In de video hieronder zie je de Nederlandse partners van het ecosysteem “printed electronics” wat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van gedrukte elektronica.


Nieuws over printed electronics

Pelviz: innovatief platform voor integratie smart packaging en RIFD-technologie De combinatie van smart packaging (slimme verpakkingen) en…

Lees meer…

universeel inzetbare methode waarmee producent, leverancier en ziekenhuis elk medisch product nauwlettend kunnen volgen. Van het begin…

Lees meer…