Maak kennis met De Budelse

Wat in 1950 begon als Boek- en handelsdrukkerij BENELUX, een kleinschalige drukkerij van onder andere twee lokale weekbladen, is nu een toonaangevende verpakkingen- en printspecialist in en ver buiten Nederland. In De Budelse vind je een constructieve en meedenkende samenwerkingspartner. Altijd denkend vanuit mogelijkheden en bijdragend met creatieve en innovatieve oplossingen.

Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit staan bij De Budelse hoog in het vaandel. Altijd al. In de vorige eeuw richtte het algemeen beleid zich op het verhogen van de toegevoegde waarde door verouderde productiematerialen te vervangen, administratieve processen te automatiseren en personeel op te leiden.

En nog steeds draagt De Budelse die drie kernwaarden actief uit. Dat merk je aan de wijze waarop afspraken en richtlijnen worden nageleefd, aan de voortdurend vernieuwende producten, materialen en mogelijkheden en aan de efficiënte en flexibele voorraadbeheersing. Daarmee behoudt drukwerk zijn communicatiekracht, wordt afval gereduceerd en blijven kosten laag.

Alles onder één dak

De Budelse biedt nog een groot voordeel: het gehele productieproces van de kartonnen verpakkingen bevindt zich onder één dak. Van het digitaal printen en offsetdrukken tot de afwerking met een uv-laklaag en van het stansen, vouwen en plakken van de kartonnen doosjes tot en met het aanbrengen van braille en het plakken van de bijsluiters in diezelfde doosjes. 

De volledige keten is afgestemd op een efficiënte en snelle verwerking van de vele en uiteenlopende typen maatwerkverpakkingen, variërend in volume en afmeting. De toepassing van verschillende druk- of printtechnieken, de goedgeorganiseerde interne logistiek en de verregaande automatisering bij De Budelse dragen bij aan een slimme en altijd accurate voorraadbeheersing. 

GMP voor healthcare

Deze kwaliteitswaarborg voor healthcare zorgt ervoor dat elke afzonderlijke farmaceutische verpakking voldoet aan de strikte eisen waar die aan moet voldoen. Gegarandeerd. Het procesmanagement en de hygiënevoorschriften worden nauwlettend nageleefd, de serialisering gewaarborgd en de bijsluiters gecontroleerd. 

BRC voor voedselveiligheid

De Budelse packaging & print is BRC-gecertificeerd. Dat betekent dat zowel het verpakkingsproces als de verpakkingen bestemd voor de voedselindustrie voldoen aan de internationale normen. De hele keten is daar zorgvuldig op afgestemd: alle inktsoorten, lakken en lijmen, smeer- en poetsmiddelen dragen een voedselveilig predicaat en zijn vrij van minerale oliën.

Kleine oplages

Kleinere en passende oplages beperken voorraden in de keten en voorkomen verspilling. In de voorbereiding op een efficiënt voorraadbeheer, worden onderlinge processen, oplages en volumes nauwkeurig op elkaar afgestemd. Met als uiteindelijk resultaat: meer flexibiliteit in de oplages, kleinere voorraden en efficiency door minder waste en lagere kosten. 

Just in time

Door de productie en levering secuur op elkaar af te stemmen, worden voorraden verlaagd. De Budelse investeert samen met de klant in online koppelingen die leiden tot een efficiënte voorraadbeheersing en een effectief just in time-proces. Heb je onverhoopt en met spoed extra verpakkingsmaterialen nodig? Een telefoontje en het wordt geregeld. Zo snel en gemakkelijk werkt het.  

Kortom, samen oplossingen bedenken en kansen creëren is:

  • Kiezen voor snelheid en kostenbesparing met alle productieprocessen onder één dak.
  • Je communicatiekracht behouden met altijd up-to-date drukwerk.
  • Gegarandeerde kwaliteit in farmaceutische en voedselveilige verpakkingen.
  • Flexibele en efficiënte voorraadbeheersing door passende oplages. 
  • Je voorraden accuraat en just in time beheersen met gekoppelde ERP- en andere ICT-pakketten.
  • Meedenken in het ontwerp door De Budelse grafische en technische ontwerpers.
  • Afval reduceren en lagere kosten door kleinere voorraden.