Kennis café met als thema karton

Uitleg over karton én excursie naar fabriek FOLBB

Regelmatig organiseert De Budelse onder de naam Kennis Café informatieve bijeenkomsten voor medewerkers. De afgelopen 2 jaar zette Corona een flinke streep door de rekening. 

Gelukkig is de tijd nu weer rijp om een Kennis Café te organiseren. De laatste editie met als thema ‘Karton’ vond onlangs plaats en bestond uit twee delen. Eerst gaf gastspreker Michel Gandolfi van de FOLBB Group tekst en uitleg over de technische eigenschappen van karton. Vervolgens stond er in twee verschillende groepen een excursie naar de kartonfabriek in Eerbeek op het programma. 

Kennis en teambuilding

Het Kennis Café combineert werken aan persoonlijke kennis én teambuilding binnen één concept. Zowel het nuttige als het aangename komen beide aan bod. Onze medewerkers realiseren dagelijks oplossingen in karton voor een groot aantal opdrachtgevers. Dat wil niet zeggen dat de kennis van karton een abc’tje is. Voor veel medewerkers was het de eerste keer dat ze een kartonfabriek bezochten. De algemene ervaring was dat iedereen onder de indruk was van de wijze waarop de FOLBB Group karton op grote schaal produceert. 

Uitje 

Elk Kennis Café sluiten we gezamenlijk af met een gezellig diner. Tijdens zo’n informeel etentje krijgen onze medewerkers volop de gelegenheid om collega’s beter te leren kennen. Ook tijdens de busreis naar de kartonfabriek wordt er volop gekletst en gelachen. Iedereen geniet met volle teugen van dit uitje.