Weet u dat De Budelse ook bijsluiters maakt?

Dat we bij De Budelse kartonnen verpakkingen maken, is u ongetwijfeld bekend. Maar weet u dat u ook uw bijsluiters kunt laten drukken, vouwen en plakken bij De Budelse? Lees hieronder wat u dat oplevert. En bel daarna gerust voor meer informatie.

1. Onlosmakelijk verbonden

De bijsluiter is onlosmakelijk verbonden met de verpakking van medicamenten, voedingssupplementen of andere health care-producten. Soms zelfs bijna letterlijk: wanneer de informatiedrager in het doosje gelijmd zit. Vooral voor omvangrijke bijsluiters is dit een perfecte oplossing. Deze zijn vaak lastig machinaal te verwerken, waardoor ze handmatig aan de verpakkingen moeten worden toegevoegd.

Bij De Budelse vouwt gespecialiseerde apparatuur de bijsluiter tot een gewenst formaat. Een van de vouwdozenplakmachines lijmt de bijsluiter in het doosje. Dat hele proces gaat vrijwel in een moeite door en bespaart veel tijd.

Voordelen:

  • geen handwerk
  • korte levertijden.

2. Extra controles

Tijdens het productieproces wordt de kwaliteit van de verpakkingen en bijlagen grondig gecontroleerd. Zo ontgaat geen enkel foutje het kritisch oog van de EyeC Proofiler. Dit apparaat scant, controleert en detecteert elke oneffenheid in het drukwerk.

Onze Braillestar, de vouwdozenplakmachine die de bijsluiters in de doosjes plakt, is voorzien van een camera die de codes op de doosjes en de bijlagen leest en matcht. Een garantie dat de juiste bijsluiter in de juiste verpakking belandt.

Voordelen:

  • geen foutjes in braille, print- of drukwerk;
  • betrouwbare informatie voor de eindgebruiker;
  • de juiste bijsluiter in het juiste doosje.

Meer efficiency zonder wachttijden op bijsluiters of doosjes

3. Alles onder een dak

Bij De Budelse vindt u alle mogelijkheden onder een dak. Van het drukken en vouwen van de bijsluiters, het uitsnijden, drukken en vouwen van de doosjes tot en met het plakken van de bijsluiters in die kartonnen verpakkingen. Hoe gemakkelijk is dat?

Voordelen:

  • meer efficiency zonder wachttijden op bijsluiters of doosjes;
  • één aanspreekpunt voor alle handelingen

De productie van de bijsluiters en verpakkingen gebeurt volgens de good manufacturing practice (GMP): de kwaliteitswaarborg voor onder andere de farmaceutische en cosmetische industrie.